Pins Padel Club – Mallorca

Pins Padel Club i Palma de Mallorca är en otroligt välskött padelklubb som ligger vackert omgiven av natur enbart 5 minuter från Palma centrum. Klubben har 16 padelbanor varav två är singelbanor. 9 av dubbelbanorna är även täckta med tak vilket skyddar mot både sol och regn. Till anläggningen finns även en restaurang med enklare mat och trevlig terrass där du i lugn och ro kan titta på spelet som pågår på de närliggande banorna. Anläggningen har fräscha omklädningsrum och en pool som är tillgänglig för dig som spelar. Banorna kostar från 10 EUR per timme att hyra, beroende på dag och tid.

Adress: C / Lluís Ferbal, 7 Sa Teulera - 07014 - Palma de Mallorca

Web: http://pinspadelclub.com/

Tel: +34 971 450 574

Padelevent Mallorca

Padelevent Mallorca anordnar padelresor och olika event året om. Varje resa med Padelevent Mallorca bygger på en kombination av spel, inspiration och upplevelser i en miljö som tilltalar alla sinnen.

Padelevent Mallorca välkomnar alla - nybörjare som mer erfarna spelare och skräddarsyr er personliga resa likväl som erbjuder färdiga paket. Med stort engagemang erbjuder de personligt boende, härliga upplevelser och ovärderliga tips om vad man bör se och vart man bör äta på den underbara ön Mallorca.

Padelevent Mallorca drivs av två svenska familjer som bor och lever på Mallorca vilket gör att du alltid får personlig service på plats på Mallorca.

Web: http://padelevent.se/

E-post: info@padelevent.se

Tel: +34 634 347 893 (Anneli Thomander)