Filtrera på

Lagerstatus

Lagerstatus

Varumärke

Varumärke

Form

Form

Balans

Balans

Modell

Modell

Spelartyp

Spelartyp

Rackegenskap

Rackegenskap

Padelracket

Letar du efter ett nytt padelracket? Då har du kommit helt rätt! Här kan du köpa ett stort urval av padelracketar från världens ledande leverantörer så som Bullpadel, Nox, Head, Siux, Babolat, Vibor-A, Just Ten med flera. Vi har alltid de senaste modellerna till marknadens bästa priser. Här hittar padelracketar för alla typer av spelstilar och alla nivåer, från nybörjare till elit.

Vill du ha hjälp i ditt val av padelracket? Läs gärna vår guide: Tips när du ska välja padelracket

Det finns 70 produkter.

Visar 1-12 av 70 objekt

Aktiva filter

För att få ut maximalt från ditt padelspel är det viktigt att du väljer ett padelracket som passar din spelstil och förmåga. Padelracketar tillverkas framför allt i tre olika former på rackethuvudet; runt, droppformat eller diamantformat. Padelracketar med runt huvud har träffytan lågt ner i racketen och ger spelaren bra precision och kontroll i slagen. Det diamantformade huvudet har träffytan högt upp vilket ger maximal kraft i slagen. Det droppformade huvudet har träffytan mittemellan det runda och diamantformade och ger därför en bra balans mellan kraft och kontroll. 

Padelracketar med runt huvud upplevs ofta som något mer lättspelade vilket gör att runda racketar lämpar sig bra för spelare som precis har kommit igång med padel. Men runda racketar spelas också av elitspelare som har sin styrka i det defensiva spelet.

Kom ihåg att ett bra grepp om ditt padelracket är kritiskt för att kunna spela din bästa padel. Därför rekommenderar vi att du byter grepplinda med jämna mellanrum (gärna efter 10-20 timmars spel). För att öka livslängden på ditt racket rekommenderar vi även att ha ett ramskydd på ditt padelracket. Både grepplindor och ramskydd hittar du under kategorin ”Tillbehör”.

Om det är något varumärke eller någon modell av padelracket som du saknar i vårt sortiment får du gärna tipsa oss om detta på kundservice@padler.se