Babolat

Babolat Defiance 2020

1 490,00 kr
Inkl. moms

En lättare variant av Defiance

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Babolat Defiance är en något lättare och mer lättspelad variant av storesyskonet Defiance Carbon. 

Den runda formen gör detta racket fokuserat på kontroll i spelet och passar därmed spelaren som gärna vill styra spelet med vinklar och precisionsslag. Jämför med Defiance Carbon är denna modell inte lika styv i ram och träffyta och är något mer förlåtande. 

Hålen i racketen utformade enligt Babolats teknologi HPS (Holes Pattern System) för att skapa maximal kraft utan att tappa kontroll i racketen. Detta görs genom att diametern på hålen är olika i sweet spoten och längre ut på racketen.

Ramen är tillverkad helt i kolfiber vilket ger spelaren en bra respons vid varje bollträff och en påtaglig effekt i slagen. Halsen på racket är designad i en ny stabilare konstruktion, Dynamic Stability System, förstärkt med tungsten-fibrer för att minska vridmomentet i racket samt öka fart och precision. Den något mjukare kärnan ger spelaren extra fart i slagen och en ökad känsla i bollträffen.  

Ram: Kolfiber
Träffyta: Glasfiber
Kärna: EVA

RABA019

Datablad

Vikt
340-360 g
Tjocklek
38 mm
Form
Rund
Balans
Låg
Modell
Herr
Spelartyp
Avancerad
Rackegenskap
Kontroll