• Kampanj!
Babolat Defiance Carbon - Front
  • Babolat Defiance Carbon - Front
  • Babolat Defiance Carbon - Side

Babolat Defiance Carbon

1 895,00 kr
1 695,00 kr Inkl. moms Spara 200,00 kr

Rek. pris: 2,500 kr

Kontroll och precision i slagen

Kvantitet

Babolat uppdaterar hela sitt padelsortiment till till säsongen 2018 och tar sin utrustning till ytterligare en högre nivå. Nya Defiance Carbon ger full kontroll ute på banan med extrem precision i varje slag. Den runda formen gör detta racket fokuserat på kontroll i spelet och passar därmed spelaren som gärna vill styra spelet med vinklar och precisionsslag.

Ram och träffyta är tillverkad helt i kolfiber vilket ger spelaren en oerhörd respons vid varje bollträff och en fantastisk effekt i slagen. Det yttre lagret på träffytan har ett räfflat mönster vilket ger extra grepp på bollen och levererar mer spinn i träffen. Halsen på racket är designad i en ny stabilare konstruktion, Dynamic Stability System, förstärkt med tungsten-fibrer för att minska vridmomentet i racket samt öka fart och precision. Den hårdare kärnan ger spelaren en otrolig kontroll i slagen och fin känsla i bollträffen.  

RABA010

Datablad

Vikt
365 g
Tjocklek
38 mm
Form
Rund
Balans
Låg
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kontroll
  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Du kanske också gillar