Babolat Defiance Carbon 2019
Babolat

Babolat Defiance Carbon 2019

1 929,00 kr
Inkl. moms

Kontroll och precision i slagen

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Babolat Defiance Carbon ger full kontroll ute på banan med extrem precision i varje slag. Den runda formen gör detta racket fokuserat på kontroll i spelet och passar därmed spelaren som gärna vill styra spelet med vinklar och precisionsslag.

Till 2019 års modell har hålen i racketen uppdaterats för att skapa maximal kraft utan att tappa kontroll i racketen. Detta görs genom att diametern på hålen är olika i sweet spoten och längre ut på racketen.

Ram och träffyta är tillverkad helt i kolfiber vilket ger spelaren en oerhörd respons vid varje bollträff och en fantastisk effekt i slagen. Det yttre lagret på träffytan har ett räfflat mönster vilket ger extra grepp på bollen och levererar mer spinn i träffen. Halsen på racket är designad i en ny stabilare konstruktion, Dynamic Stability System, förstärkt med tungsten-fibrer för att minska vridmomentet i racket samt öka fart och precision. Den hårdare kärnan ger spelaren en otrolig kontroll i slagen och fin känsla i bollträffen.  

Ram: Kolfiber
Träffyta: Kolfiber
Kärna: Black EVA

RABA016

Datablad

Vikt
365 g
Tjocklek
38 mm
Form
Rund
Balans
Låg
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kontroll