Babolat

Babolat Revenge Carbon 2019

1 989,00 kr
Inkl. moms

Kraft och kontroll i perfekt harmoni

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Till 2019 kommer Babolat med sin populära modell Revenge med FCT (Full Carbon Technology). Detta betyder att både ram och träffyta är tillverkad helt i kolfiber vilket ger spelaren en oerhörd respons vid varje bollträff och en fantastisk effekt i slagen. I detta droppformade racket får du kraft och kontroll i perfekt harmoni. Denna modell ligger mellan modellen Viper Carbon som har fokus på kraft, och modellen Defiance Carbon där fokus ligger på kontroll och precision.

Det yttre lagret på träffytan har ett räfflat mönster vilket ger extra grepp på bollen och levererar mer spinn i träffen. Halsen på racket är designad i en ny stabilare konstruktion, Dynamic Stability System, förstärkt med tungsten-fibrer för att minska vridmomentet i racketen samt öka fart och precision. Den hårdare kärnan ger spelaren en otrolig kontroll i slagen och fin känsla i bollträffen.

Ram: Kolfiber
Träffyta: Kolfiber
Kärna: EVA

RABA014

Datablad

Vikt
365 g
Tjocklek
38 mm
Form
Dropp
Balans
Medel
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Balans