Babolat Viper 2020
Babolat

Babolat Viper 2020

1 995,00 kr
Inkl. moms

Prisvärt racket med mycket fart

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Viper är en något lättare och mer lättspelad variant av storesyskonet Viper Carbon.

Diamantformen på racketen gör att "sweet spot" och balans som är placerade högre upp i racket. Bollträffen hamnar något längre ifrån kroppen vilket skapar en längre hävstång vilket skapar mer kraft i bollen. Denna form på racket passar den offensiva spelaren som gärna spelar ett kraftfullt spel med smash och avgörande slag.

Hålen i racketen utformade enligt Babolats teknologi HPS (Holes Pattern System) för att skapa maximal kraft utan att tappa kontroll i racketen. Detta görs genom att diametern på hålen är olika i sweet spoten och längre ut på racketen.

Ramen är tillverkad helt i kolfiber vilket ger spelaren en bra respons vid varje bollträff och en påtaglig effekt i slagen. Halsen på racket är designad i en ny stabilare konstruktion, Dynamic Stability System, förstärkt med tungsten-fibrer för att minska vridmomentet i racket samt öka fart och precision. Den något mjukare kärnan ger spelaren extra fart i slagen och en ökad känsla i bollträffen.  

Ram: Kolfiber
Träffyta: Glasfiber
Kärna: EVA

RABA020

Datablad

Vikt
350-370 g
Tjocklek
38 mm
Form
Diamant
Balans
Hög
Modell
Herr
Spelartyp
Avancerad
Rackegenskap
Kraft