Babolat Viper Carbon 2019
Babolat

Babolat Viper Carbon 2019

2 139,00 kr
Inkl. moms

Fullt fokus på kraft i slagen

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Viper Carbon är den mest kraftfulla modellen i Babolats sortimentet med otrolig explosivitet i slagen. Ram och träffyta är tillverkad helt i kolfiber vilket ger spelaren en oerhörd respons vid varje bollträff och en fantastisk effekt i slagen.

Till 2019 års modell har hålen i racketen uppdaterats för att skapa maximal kraft utan att tappa kontroll i racketen. Detta görs genom att diametern på hålen är olika i sweet spoten och längre ut på racketen.

Den diamant-formade designen ger en "sweet spot" och balans som är placerade högre upp i racket. Detta passar den offensiva spelaren som gärna spelar ett kraftfullt spel med smash och avgörande slag.

Det yttre lagret på träffytan har ett räfflat mönster vilket ger extra grepp på bollen och levererar mer spinn i träffen. Halsen på racket är designad i en ny stabilare konstruktion, Dynamic Stability System, förstärkt med tungsten-fibrer för att minska vridmomentet i racket samt öka fart och precision. Kärnan består av svart EVA-skum som med sina elastiska egenskaper genererar otrolig fart på bollen.

Ram: Kolfiber
Träffyta: Kolfiber
Kärna: Black EVA

RABA015

Datablad

Vikt
370 g
Tjocklek
38 mm
Form
Diamant
Balans
Hög
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kraft