Bullpadel Flow - 2020
Bullpadel

Bullpadel Flow - 2020

2 495,00 kr
Inkl. moms

En lättare modell från Bullpadel

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Flow är en lättare modell från Bullpadel som passar utmärkt både för damspelare och herrspelare som söker ett lättare racket. Har man problem med armbågen kan detta vara ett bra val.

Flow är droppformad vilket gör att du får ett balanserat racket som ger bra kontroll i slagen men samtidigt kraft när du behöver den. Träffytan har materialet Fibrix HybridFiber vilket är ett material som kombinerar kolfiber och glasfiber för att ge en följsam känsla i bollträffen. Detta racket har även utrustats med den nya kärnan Adaptia som byggs upp av olika gummimaterial med olika densitet för att bättre anpassa sig till både de snabba och kraftfulla slagen och de lätta slagen med mer finess. 

För att absorbera de vibrationer som uppstår vid bollträffen så har Bullpadel utrustat sina racketar i Pro Line-serien med Vibradrive-teknologi. Längs hela handtaget ligger en mjuk polymer som gör att vibrationerna inte når armen och därmed minskar risken för skador. 

Handledsremmen är tillverkad i ett bredare material som gör att det sitter skönt runt handleden. Till denna modell medföljer även ett transparent ramskydd som skyddar ditt racket från slag och stötar när du spelar.

Till detta padelracket medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning som skyddar ditt padelracket mot stötar och temperaturskillnader.

Ram: 100% kolfiber
Träffyta: Fibrix HybridFiber
Kärna: Adaptia

RABP032

Datablad

Vikt
345-360 g
Tjocklek
38 mm
Form
Dropp
Balans
Medel
Modell
Dam
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Balans