Bullpadel Hack - 2018

2 995,00 kr Inkl. moms

Rek. pris: 3,500 kr

Världsstjärnan Paquito Navarros val av racket

Kvantitet

Den unika ramen på Bullpadel Hack är designad för att ge vridstyvhet och maximal sweetspot. Diamantformen fördelar vikten högre upp i racketen för att öka kraften i slagen, men kompenseras av den nedre dubbelbryggan så att spelaren alltid känner rackets balans. Den inre kärnan av BlackEva-gummi har en specifik densitet och elasticitet för att ge maximal spelkänsla. Den yttre kärnan av XT Carbon 18k ger hög reaktionsförmåga och säkerställer maximal kraft i varje slag. För att absorbera de vibrationer som uppstår vid bollträffen så har racketet utrustasts med Vibradrive teknologi. Längs hela handtaget ligger en mjuk polymer som gör att vibrationerna inte når armen och därmed minskar risken för skador. Ramskyddet Metalshield skyddar racketet vid slag mot ramen och består av ultralätt metall som är reptålig.

Till detta padelracket medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning som skyddar ditt padelracket mot stötar och temperaturskillnader.

Ram: Tubulär 100% kolfiber
Träffyta: XT Carbon 18k
Kärna: Black EVA

RABP012

Datablad

Vikt
365-380 g
Tjocklek
38 mm
Form
Diamant
Balans
Hög
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kraft
  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Du kanske också gillar