Bullpadel Hack - 2019
Bullpadel

Bullpadel Hack - 2019

3 099,00 kr
Inkl. moms

Världsstjärnan Paquito Navarros val av racket

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Den unika ramen på Bullpadel Hack är designad för att ge vridstyvhet och maximal "sweet spot". Diamantformen fördelar vikten högre upp i racketen för att öka kraften i slagen, men kompenseras av den nedre dubbelbryggan så att spelaren alltid känner rackets balans. Den inre kärnan av BlackEva-gummi har en specifik densitet och elasticitet för att ge maximal spelkänsla. Den yttre kärnan av XT Carbon 18k ger hög reaktionsförmåga och säkerställer maximal kraft i varje slag. För att absorbera de vibrationer som uppstår vid bollträffen så har detta racket utrustats med Vibradrive-teknologi. Längs hela handtaget ligger en mjuk polymer som gör att vibrationerna inte når armen och därmed minskar risken för skador. 

Till i år har Bullpadels racketar i Proline-serien utrustats med ett ramskydd i vilken det går att montera små vikter som justerar balansen i racketen. Genom att montera en vikt högst upp på racketen så blir racketen mer topptungt och därigenom genereras mer kraft i slagen. Monteras två vikter i facken på varsin sida av racketen så skapas ytterligare balans. Monteras samtliga tre vikter så får du maximal kraft i ditt racket. 

För att ytterligare kunna anpassa egenskaperna i ditt racket kan du till i år även justera vikten i handtaget. Du kan där montera på vikter på antingen 5 eller 10 gram för att justera ner tyngdpunkten i racketen vilket ger bättre kontroll och precision i dina slag.

Notera att vikterna som monteras på ditt racket gör att totalvikten på ditt racket förändras. Detta kan öka risken för skador i underarm och armbåge.

Till detta padelracket medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning som skyddar ditt padelracket mot stötar och temperaturskillnader.

Ram: Tubulär 100% kolfiber
Träffyta: XT Carbon 18k
Kärna: Black EVA

RABP019

Datablad

Vikt
365-380 g
Tjocklek
38 mm
Form
Diamant
Balans
Hög
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kraft