Bullpadel

Bullpadel Hack Control - 2019

3 099,00 kr
Inkl. moms

18k kolfiber för maximal styvhet

Kvantitet
  Tillfälligt slut

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Hack Control är den runda modellen av Paquito Navarros otroligt populära Bullpadel Hack. Den unika ramen på Bullpadel Hack är designad för att ge vridstyvhet och maximal "sweet spot". Den runda formen i kombination med centrumbryggan ger ett otroligt välbalanserat racket som säkerställer precision i varje slag. Den inre kärnan av BlackEva-gummi har en specifik densitet och elasticitet för att ge maximal spelkänsla. Den yttre kärnan av XT Carbon 18k ger hög reaktionsförmåga och säkerställer maximal kraft i slagen. För att absorbera de vibrationer som uppstår vid bollträffen så har racketen utrustasts med Vibradrive teknologi. Längs hela handtaget ligger en mjuk polymer som gör att vibrationerna inte når armen och därmed minskar risken för skador. Ramskyddet Metalshield skyddar racketet vid slag mot ramen och består av ultralätt metall som är reptålig.

Till i år har Bullpadels racketar i Proline-serien utrustats med ett ramskydd i vilken det går att montera små vikter som justerar balansen i racketen. Genom att montera en vikt högst upp på racketen så blir racketen mer topptungt och därigenom genereras mer kraft i slagen. Monteras två vikter i facken på varsin sida av racketen så skapas ytterligare balans. Monteras samtliga tre vikter så får du maximal kraft i ditt racket. 

För att ytterligare kunna anpassa egenskaperna i ditt racket kan du till i år även justera vikten i handtaget. Du kan där montera på vikter på antingen 5 eller 10 gram för att justera ner tyngdpunkten i racketen vilket ger bättre kontroll och precision i dina slag.

Notera att vikterna som monteras på ditt racket gör att totalvikten på ditt racket förändras. Detta kan öka risken för skador i underarm och armbåge.

Till detta padelracket medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning som skyddar ditt padelracket mot stötar och temperaturskillnader.

Ram: Tubulär 100% kolfiber
Träffyta: XT Carbon 18k
Kärna: Black EVA

RABP020

Datablad

Vikt
365-380 g
Tjocklek
38 mm
Form
Rund
Balans
Låg
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kontroll