Bullpadel Vertex 2 - 2019
Bullpadel

Bullpadel Vertex 2 - 2019

2 849,00 kr
Inkl. moms

Kraftfullt racket med Hesacore-grepp

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Detta diamantformade racket från Bullpadel är världstjärnan Maxi Sánchez val av padelracket. Träffytan på Vertex2-serien är tillverkad i XT Carbon 12k vilket är ett "tätare" och mer avancerat material än föregångaren. Detta ger ytterligare kraft i slagen utan att minska kontrollen. Den kolfiberuppbyggda Vertex-ramen tillsammans med den inre kärnan av BlackEva-gummi skapar en optimal kombination av kraft, kontroll och spelkänsla. Den ruggade ytan gör att bollen har längre kontakt med racketen och genererar ökad effektivitet i de skurna slagen. För att absorbera de vibrationer som uppstår vid bollträffen har racketen utrustats med Vibradrive teknologi. Längs hela handtaget ligger en mjuk polymer som gör att vibrationerna inte når armen och därmed minskar risken för skador.

Årets Vertex-serie från Bullpadel levereras färdigmonterat med det omåttligt populära greppet Hesacore. Detta nya innovativa grepp gör att du får perfekt grepp om ditt padelracket. Det hexagonala mönstret och det det gummiliknande materialet gör att handen greppar bättre om racketen vilket medför mindre belastning på hand, handled och underarm. Materialet gör även att vibrationerna minskar vid bollträffen vilket minskar risken för tennisarmbåge. 

Till i år har Bullpadels racketar i Proline-serien utrustats med ett ramskydd i vilken det går att montera små vikter som justerar balansen i racketen. Genom att montera en vikt högst upp på racketen så blir racketen mer topptungt och därigenom genereras mer kraft i slagen. Monteras två vikter i facken på varsin sida av racketen så skapas ytterligare balans. Monteras samtliga tre vikter så får du maximal kraft i ditt racket. 

För att ytterligare kunna anpassa egenskaperna i ditt racket kan du till i år även justera vikten i handtaget. Du kan där montera på vikter på antingen 5 eller 10 gram för att justera ner tyngdpunkten i racketen vilket ger bättre kontroll och precision i dina slag.

Notera att vikterna som monteras på ditt racket gör att totalvikten på ditt racket förändras. Detta kan öka risken för skador i underarm och armbåge.

Till detta padelracket medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning som skyddar ditt padelracket mot stötar och temperaturskillnader.

Ram: Tubulär 100% kolfiber
Träffyta: XT Carbon 12k
Kärna: Black EVA

RABP021

Datablad

Vikt
365-380 g
Tjocklek
38 mm
Form
Diamant
Balans
Hög
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kraft