Bullpadel Vertex Control - 2018
  • Bullpadel Vertex Control - 2018

Bullpadel Vertex 2 Control - 2018

2 595,00 kr Inkl. moms

Rek. pris: 2,995 kr

Toppracket som ger maximal kontroll i slagen

Kvantitet
Tillfälligt slut. Kontakta kundservice@padler.se för nästa möjliga leverans.

Bullpadel Vertex 2 Control ger med sin runda form maximal kontroll och känsla i slagen. Till detta år har Vertex2-serien utrustats med XT Carbon 12k vilket är ett "tätare" och mer avancerat material än föregångaren. Detta ger ytterligare kraft i slagen utan att minska kontrollen. Den kolfiberuppbyggda Vertex-ramen tillsammans med den inre kärnan av BlackEva-gummi skapar en optimal kombination av kraft, kontroll och spelkänsla. Den ruggade ytan gör att bollen har längre kontakt med racketen och genererar ökad effektivitet i de skurna slagen. För att absorbera de vibrationer som uppstår vid bollträffen har racketen utrustats med Vibradrive teknologi. Längs hela handtaget ligger en mjuk polymer som gör att vibrationerna inte når armen och därmed minskar risken för skador. Ramskyddet Metalshield skyddar racketet vid slag mot ramen och består av ultralätt metall som är reptålig.

Till detta padelracket medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning som skyddar ditt padelracket mot stötar och temperaturskillnader.

Ram: Tubulär 100% kolfiber
Träffyta: XT Carbon 12k
Kärna: Black EVA

RABP015

Datablad

Vikt
365-380 g
Tjocklek
38 mm
Form
Rund
Balans
Låg
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kontroll
  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Du kanske också gillar