Nox Attraction WPT
Nox

Nox Attraction WPT

1 595,00 kr
Inkl. moms

Prisvärd och kraftfull WPT-modell 

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Från och med 2019 års säsong är Nox officiell racketsponsor till World Padel Tour. Nox har därför taget fram ett antal WPT-modeller med ny innovation och en riktigt snygg och stilren design.

Attraction WPT är uppdaterad version av Attraction A.4, med ny stilren design i svart och grått. Det är ett diamantformat racket som genererar ordentligt med kraft i slagen. Tack vare en träffyta i glasfiber och en stor sweet spot är det ändå relativt lättspelat. Racketen är även utrustat med ett anti-vibrationssystem som minskar risken för skador, samt struktur i träffytan för att ge ytterligare grepp i bollen och ökad precision i det långsamma spelet nära nät. Egenskaperna gör detta racket perfekt för dig som spelar ett varierat spel men som gillar att avgöra bollarna med kraft.

Detta racket levereras tillsammans med en racketpåse som skyddar ditt racket under transport, samt ett transparent ramskydd som skyddar ditt racket från slag i väggar och golv.

Ram: 100% kolfiber
Träffyta: 3K glasfiber
Kärna: HR3

RANO025

Datablad

Vikt
360-375 g
Tjocklek
38 mm
Form
Diamant
Balans
Hög
Modell
Herr
Spelartyp
Avancerad
Rackegenskap
Kraft