• Kampanj
  • -1 000,00 kr
  • Spara 1 000,00 kr
Nox

Nox Nerbo WPT

3 195,00 kr
2 195,00 kr Spara 1 000,00 kr
Inkl. moms

Kraftfull WPT-modell i Luxury-serien 

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 2-6 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 2-6 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Från och med 2019 års säsong är Nox officiell racketsponsor till World Padel Tour. Nox har därför taget fram ett antal WPT-modeller med ny innovation och en riktigt snygg och stilren design.

Nox Nerbo WPT är ett diamantformat racket där fokus ligger på att ge dig som spelare maximal kraft i dina offensiva slag. Den helt nya tekniken Multilayered Core innebär att kärnan är uppbyggd av två olika material. Detta ger dig som spelare maximal kraft i slagen utan att tappa kontroll och känsla i bollträffen. 

Racketen är utrustad med ett avancerat system för att minska vibrationerna vid bollträffen. Detta minskar risken för skador på underarm och armbåge. Denna modell har även struktur i träffytan för att ge ytterligare grepp i bollen och ökad precision i det långsamma spelet nära nät.

Detta racket levereras tillsammans med en racketpåse som skyddar ditt racket under transport, samt ett transparent ramskydd som skyddar ditt racket från slag i väggar och golv.

Ram: Kolfiber
Träffyta: Carbon Alum 18K
Kärna: Multilayered Core

RANO027

Datablad

Vikt
360-375 g
Tjocklek
38 mm
Form
Diamant
Balans
Hög
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kraft