• Kampanj
  • -1 000,00 kr
  • Spara 1 000,00 kr
Nox Tempo WPT
Nox

Nox Tempo WPT

3 195,00 kr
2 195,00 kr Spara 1 000,00 kr
Inkl. moms

WPT-modell i Luxury-serien med fokus på precision

Kvantitet
  Tillfälligt slut

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 2-6 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 2-6 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Från och med 2019 års säsong är Nox officiell racketsponsor till World Padel Tour. Nox har därför taget fram ett antal WPT-modeller med ny innovation och en riktigt snygg och stilren design.

Nox Tempo WPT är ett runt racket där fokus ligger på att ge dig som spelare maximal kontroll och precision i ditt spel. Den helt nya tekniken Multilayered Core innebär att kärnan är uppbyggd av två olika material. Detta ger dig som spelare maximal kraft i slagen utan att tappa kontroll och känsla i bollträffen.

Racketen är utrustad med ett avancerat system för att minska vibrationerna vid bollträffen. Detta minskar risken för skador på underarm och armbåge. Denna modell har även struktur i träffytan för att ge ytterligare grepp i bollen och ökad precision i det långsamma spelet nära nät.

Detta racket levereras tillsammans med en racketpåse som skyddar ditt racket under transport, samt ett transparent ramskydd som skyddar ditt racket från slag i väggar och golv.

Ram: 100% kolfiber
Träffyta: 12K kolfiber
Kärna: Multilayered Core

RANO028

Datablad

Vikt
360-375 g
Tjocklek
38 mm
Form
Rund
Balans
Låg
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kontroll