Siux Pegasus Graphene Black
Siux

Siux Pegasus Graphene Black

5 195,00 kr
Inkl. moms

Kompromisslös kvalitet i varje detalj

Kvantitet
  Tillfälligt slut

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 2-6 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 2-6 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Till i år har Siux för första gången tagit fram två olika versioner av den klassiska modellen Pegasus. Båda modellerna är tillverkade med kompromisslös kvalitet i varje detalj för den mest kräsna spelaren. Detta är verkligen två av de mest avancerade racketarna på marknaden.

Siux Pegasus Graphene Black har en träffyta av Carbon Tex Titanium 21k och en kärna av EVA Black i 5 lager, vilket är en hårdare kärna än i Pegasus Silver. Den perfekt avvägda balansen mellan kraft och precision gör detta racket till det självklara valet för den som inte vill kompromissa på något inne i buren.

Det droppformade huvudet, stora "sweet spoten" och den hårdare EVA-kärnan hjälper dig som spelare att få ut maximal kontroll i varje slag utan att för den delen tappa kraften i slagen. Detta är helt enkelt ett racket för den verkliga perfektionisten.

Alla racketar från Siux är tillverkade för hand i Spanien vilket gör att varje racket är unikt och håller kvalitet i absoluta världsklass.

Ram: Dubbel tubulär kolfiber och kevlar
Träffyta: Carbon Tex Titanium 21k
Kärna: EVA Black

RASI017

Datablad

Vikt
360-380 g
Tjocklek
38 mm
Form
Dropp
Balans
Medel
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Balans