Siux

Siux Pegasus Luxury

4 795,00 kr
Inkl. moms

Kompromisslös kvalitet i varje detalj

Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Genom att kombinera den senaste generationens 24k kolfiber och grafén har Siux tagit fram den mest avancerade padelracketen på marknaden. Den perfekt avvägda balansen mellan kraft och precision gör detta racket till det självklara valet för den som inte vill kompromissa på något inne i buren.

Årets modell av Siux Pegasus Luxury erbjuder en något hårdare bollträff än föregående modell. Det droppformade huvudet, stora "sweet spoten" och den mjuka EVA-kärnan hjälper dig som spelare att få ut maximal kraft ur varje slag utan att för den delen tappa kontrollen i slagen. Detta är helt enkelt ett racket för den verkliga perfektionisten. Det är även därför padelgeniet och världsstjärnan Cristian Gutiérrez väljer att spela på just detta racket på World Padel Tour.

Alla racketar från Siux är tillverkade för hand i Spanien vilket gör att varje racket är unikt och håller kvalitet i absoluta världsklass.

Ram: Dubbel tubulär kolfiber
Träffyta: Kolfiber 24k & Grafén
Kärna: Black EVA Soft

RASI015

Datablad

Vikt
355-380 g
Tjocklek
38 mm
Form
Dropp
Balans
Medel
Modell
Herr
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Balans