Babolat Propulse Fury Clay Woman
Babolat

Babolat Propulse Fury Clay Woman

995,00 kr
Inkl. moms

En stabil och stilren damsko

Storlek
Kvantitet
  I lager

  • Säker betalning med krypterad anslutning Säker betalning med krypterad anslutning
  • Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar. Fri frakt och retur inom Sverige vid köp från 400 kr. Leveranstid 1-4 dagar.
  • 60 dagars ångerrätt 60 dagars ångerrätt

Propulse Fury Clay Woman är en damsko från Babolat som fokuserar på komfort, stabilitet och support för foten. 360o Fit-teknologi innebär att skon likt en strumpa omsluter hela foten för optimal känsla och bekvämlighet. Plösen är helt integrerad med övriga skon för att ytterligare öka fotens support. Hälkappan på denna modell är extra hög samt förstärkt för att ge stöd åt foten vid de snabba start- och stopp-rörelser som förekommer under en padelmatch.

Skons ovansida består av Cell Shield som är ett gummiliknande tyg. Dess stora fördel är den formbara finishen samt slittåliga egenskaper vilket ger ett mjukt tyg med bra andningsförmåga som tål tuffa tag. Dämpningen är utformad av Babolats patenterade "Kompressor System" som ger skydd mot stötar genom hela foten och reducerar risken för skador. Sulan har ett fiskbensmönster som är uppdelad i 9 zoner för att säkerställa perfekt grepp på padelbana. Sulan är tillverkad av Babolats samarbetspartner Michelin, vilket säkerställer ett slitstarkt gummi med lång hållbarhet.

Observera att skor från Babolat är små i storlekarna. Vanligtvis behöver du välja en sko som är en halv eller en storlek större än du brukar ha i andra skor. Nedan ser du en tabell över storlekar och innermått på skor från Babolat. Mät längden på din fot och lägg på ca 0,5 cm. Detta mått anger det innermått på skon som du bör välja.

Storlek Innermått
36 22,5 cm
36,5 23 cm
37 23,5 cm
38 24 cm
38,5 24,5 cm
39 25 cm
40 25,25 cm
40,5 25,5 cm
41 26 cm

SKBA006

Datablad

Modell
Dam