Padler Play

Grunder – 3 positioner att ha stenkoll på!
Sidbyte med Andréas Johansson är en serie med innehåll som ger sig konkreta tips och instruktioner för din padel. I detta avsnitt gås grundläggande positioner igenom med fokus på hur du positionerar dig tillsammans med din partner för att bli...
Teknik/taktik – Padelns mest underskattade slag?
Sidbyte med Andréas Johansson är en serie på tränapadel.se som via korta klipp ger konkreta tips som hjälper dig i din padel. I detta avsnitt går vi igenom ett väldigt viktigt men tyvärr bortglömt slag nämligen den platta bandejan. När...
Taktik – Samlade tips för matchen
Retur, speluppbyggnad och kommunikation är viktiga delar i ert matchspel och i detta avsnitt av sidbyte har vi klippt ihop från tidigare avsnitt tips som kommer att ge er bra hjälp i matchspelet.
Teknik – Försvar mot Viboran/Djupare diagonala volleys
Sidbyte med Andréas Johansson är en serie på tränapadel.se som via korta klipp ger konkreta tips som hjälper dig i din padel. I detta avsnitt kollar vi på hur du försvarar dig mot djupa diagonala slag mot dina fötter, försvar...
Teknik – Ta nästa steg i ditt volleyspel
Sidbyte med Andréas Johansson är en serie på tränapadel.se som via korta klipp ger konkreta tips som hjälper dig i din padel. I detta avsnitt kollar vi vikten av att värdera bollen i ditt volleyspel och hur du använder dig...
Lektion – Försvara ditt hörn - väggspel (Nivå Medel)
 I detta avsnitt har vi filmat en lektion med fokus på väggspel och fångat all coaching och övningar som lektionen innehöll. Nivå medel. 
Lektion – Fokus Volley (Nivå Medel)
I detta avsnitt har vi filmat en lektion med fokus på volley och fångat all coaching och övningar som lektionen innehöll. Nivå medel. 
Lektion – Fokus Bandeja (Nivå medel)
I detta avsnitt har vi filmat en lektion med fokus på bandeja och fångat all coaching och övningar som lektionen innehöll. Nivå medel.
Grunder - Från tennis till padel
I detta avsnitt går vi igenom grunderna när man börjar spela padel med erfarenhet från tennis.
Teknik - Best of Smash, Vibora, Bajada
Detta avsnitt är en sammanställning av de bästa tipsen för Smash, Vibora och Bajada.
Teknik och taktik - Forehand eller backhandspelare?
I detta avsnitt går vi igenom hur vi bör tänka kring position på banan - forehand eller backhandspelare? Vad är bra att tänka på och vad för egenskaper utmärker sig?
TEKNIK - Viktigaste tipsen för ditt väggspel
I detta avsnitt går vi igenom 3 konkreta och användbara tips för att göra dig tryggare i spelet med väggarna.
Regler - Är bollen inne eller ute?
I detta avsnitt avhandlar vi hur vi avgör på ett relativt enkelt sätt om en boll är inne eller ute när den studsat vid skarven mot bakväggen.
Taktik - 3 tips för returspelet
I detta avsnitt ges ytterligare 3 tips för att förbättra ditt returspel. Sidbyte med Andréas Johansson är en serie avsnitt som fokuserar på ett visst område med målet att utbilda och ge konkreta tips för dig och din padel.
Teknik och taktik - 4 viktiga riktningar för Bandejan
I detta avsnitt går vi igenom 4 olika riktningar som är viktiga att behärska och förstå.
Teknik och taktik - När bör slag med slice användas?
I detta avsnitt ska vi titta på när vi ska använda slice/backspinn, som är ibland lite missförstått men nu ska vi se närmre på när och varför och hur.
Övningar - 4 övningar för juniorträning
  I detta avsnitt visar jag 4 övningar som jag tror mycket på för att utveckla barn och ungdomar långsiktigt.
Position - Rätt position efter lobben
I detta avsnitt kollar vi djupare på hur du ska positionera dig efter att du har slagit lobben beroende på lobbens kvalitet och syfte.
Teknik - Split Step
I detta avsnitt tar gås vikten av att ha ett split step i sitt rörelsemönster för att maximera snabbhet, koordination och styrka på banan.
Teknik - Stopvolley
I detta avsnitt tar vi ett grepp om stopvolleyn - när? hur? risker? fördelar?
Grunder - Håll och positionera ditt rack rätt
I detta avsnitt går vi igenom din racketfattning som är viktig för dina förutsättningar att utföra tekniken rätt och positioneringen av racket avgörande för sitt spel.